Toont alle 3 resultaten

Vaseline

Vaseline is opgericht in 1870 door Robert Chesebrough. Hij ontwikkelde een verfijnde petroleumresidu om arbeiders te helpen met hun pijnlijke brandwonden. Het product werkte namelijk beschermend en helend voor de huid. Zo is het bekende Vaseline potje ontstaan.

De filosofie van Vaseline is dat de producten de huid moeten hydrateren, en zo dus helpt te herstellen. De huid blijft hierdoor soepel en elastisch, wat de herstelling bevordert.

Tegenwoordig heeft het merk een heel breed assortiment; zo vind je er handcremes en bodylotions.

Vaseline online kopen bij Fifth Glow

Wil je verzorgingsproducten kopen van Vaseline aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je verzorgingsproducten dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Vaseline vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Op wat wacht je nog? Bestel vandaag nog je favoriete Vaseline producten!