Toont alle 11 resultaten

Een setting spray zorgt ervoor dat je make-up en je huid niet uitdrogen en op die manier werkt het fixerend. In sommige setting sprays zit polyvinylpyrrolidon (PVP). Dit is een polymeer op basis van koolwaterstof dat als bindmiddel een dun laagje over je make-up legt. Een setting spray kan eveneens extra verzorgende ingrediënten bevatten, zoals aloë vera. Andere mogelijke bestanddelen zijn conserveringsmiddelen, alcohol en parfum. Let op als je een gevoelige huid hebt, want deze ingrediënten kunnen de huid uitdrogen en irriteren.

In veel situaties kan een setting spray uitkomst bieden. Probeer het eens uit en ontdek het voor jezelf. Een goede hoeft niet duur te zijn. We merken dat een setting spray vooral een goed idee is voor mensen die last hebben van een vette huid. Make-up blijft dan minder goed zitten. Een spray kan dan een goede ondersteuning bieden om langer van de make-up te genieten. Verder is deze ook ideaal als het vochtig en warm is en je make-up snel van je gezicht zweet. Houd je niet van een make-up look die afgewerkt wordt met een laagje poeder? Ook dan is het een aanrader. Poeder is vaak goed zichtbaar op kleine donshaartjes in het gelaat. Een setting spray versmelt goed met de make-up en de huid en geeft daardoor een mooier effect.

Hoe setting spray aan te brengen

Gebruik deze  als laatste van je make-up ritueel. Nadat je alle make-up aangebracht hebt gebruik je deze mist om alles te fixeren. Schud goed voor gebruik en sluit de ogen en mond. Houd de spray op een afstand van 20-25cm van je gezicht en spray 2 tot 4 keer in een X & T beweging.  


Setting Spray online kopen bij Fifth Glow


Koop je graag setting spray aan voordelige prijzen? Dan zit je bij Fifth Glow op de juiste plek! Wacht je niet graag te lang op je bestelling? Bij Fifth Glow begrijpen we dat gevoel… Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan heb je de volgende werkdag je bestelling al in huis! Ben je op zoek naar andere producten voor het gelaat? Bij Fifth Glow vind je een groot assortiment aan bijvoorbeeld primers, foundations en meer.

Gratis Cadeautje bij elke bestelling


Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Bestel vandaag nog je favoriete setting spray en geniet van al onze voordelen!


Setting Spray

In sommige setting sprays zit polyvinylpyrrolidon (PVP). Dit is een polymeer op basis van koolwaterstof dat als bindmiddel een dun laagje over je make-up legt. Een setting spray kan eveneens extra verzorgende ingrediënten bevatten, zoals aloë vera. Andere mogelijke bestanddelen zijn conserveringsmiddelen, alcohol en parfum. Let op als je een gevoelige huid hebt, want deze ingrediënten kunnen de huid uitdrogen en irriteren. In veel situaties kan een setting spray uitkomst bieden. Probeer het eens uit en ontdek het voor jezelf. Een goede hoeft niet duur te zijn. We merken dat een setting spray vooral een goed idee is voor mensen die last hebben van een vette huid. Make-up blijft dan minder goed zitten. Een spray kan dan een goede ondersteuning bieden om langer van de make-up te genieten. Verder is deze ook ideaal als het vochtig en warm is en je make-up snel van je gezicht zweet. Houd je niet van een make-up look die afgewerkt wordt met een laagje poeder? Ook dan is het een aanrader. Poeder is vaak goed zichtbaar op kleine donshaartjes in het gelaat. Een setting spray versmelt goed met de make-up en de huid en geeft daardoor een mooier effect.

Hoe Setting Spray aan te brengen

Gebruik deze  als laatste van je make-up ritueel. Nadat je alle make-up aangebracht hebt gebruik je deze mist om alles te fixeren. Schud goed voor gebruik en sluit de ogen en mond. Houd de spray op een afstand van 20-25cm van je gezicht en spray 2 tot 4 keer in een X & T beweging.