Retourneren

Retourzendingen

Indien je niet tevreden bent over een gekocht product is het altijd mogelijk om dit te retourneren.
Je kan zonder opgave van redenen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. Je dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele verpakking te retourneren.

-Waarom is mijn product niet gesealed? 

Heeft een product gekregen waar geen plastic folie seal eromheen zit? Dan betekent dat uw product uit een doosje of plastic folie van 3, 6 of 12 stuks vandaan kwam. Als iemand 1 stuk bestelt, zijn wij genoodzaakt om uw product uit het doosje/plastic folie eruit te halen en zonder seal/doos aan u te leveren. Sommige producten hebben een plastic folie seal, maar er kunnen ook producten tussen zitten waar geen plastic folie seal erom heen zit en die komen uit een kartonnen doosje of een plastic folie waar meer in zit. Wij kopen in grote hoeveelheden en daarom worden er kartonnen doosjes of in plastic folies naar ons opgestuurd vanuit de groothandel.
Producten zijn NOOIT gebruikt!

-Wat te doen bij een defect product binnen de garantieperiode?

Op alle elektronische apparaten heeft u 2 jaar wettelijke garantie. Bij defect kan je ons contacteren op info@fifthglow.nl en dan handelen we het daar verder af.
Fysieke schade door eigen toebreng wordt NIET gedekt. 

Retourzendingen vanuit Nederland

Bij een retourzending vanuit Nederland neem je contact op op met onze klantenservice via het contact formulier op de website of stuurt u een e-mail met uw contactgegevens en bestelnummer naar info@fifthglow.nl om uw zending aan te melden. Je ontvangt vervolgens per e-mail een retouropdracht die je op uw retourzending kunt bevestigen en afgeven bij een Postnl-afhaalpunt bij u in de buurt. Als extra service brengen wij je geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestelling.

Retourzendingen vanuit België

Bij een retourzending vanuit België neem je contact op met onze klantenservice via het contact formulier op de website of stuurt u een e-mail met uw contactgegevens en bestelnummer naar info@fifthglow.nl om uw zending aan te melden. Je ontvangt vervolgens per e-mail een retouropdracht die je op uw retourzending kunt bevestigen en afgeven bij een bpost-afhaalpunt bij u in de buurt. Als extra service brengen wij je geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestelling.