Toont alle 44 resultaten

Sale
 21,95

Real Techniques

Real Techniques is misschien wel het meest bekende merk voor allerlei make-up kwasten. Ze hebben dan ook zeer hoge kwaliteitsproducten.

Het merk is opgericht in 2011 door Samantha en Nicola Chapman. Al van jongs af aan zitten de twee in de wereld van de make-up. Hun tante was een populaire make-up artist in Londen die met zeer populaire sterren samenwerkte. Daardoor is de passie voor beauty gegroeid.
Na hun opleiding gingen ze werken bij grote merken als Estee Lauder en MAC om ervaring en inspiratie op te doen.
Op Youtube postte de dames video's over makeup aanbrengen en werden al snel zeer populair. Zo ontstond het idee om een eigen kwastenmerk op de markt te brengen. In de filmpjes konden ze dan potentiele klanten uitleggen hoe je welke kwast moest gebruiken.

Real Techniques is in minder dan 10 jaar tijd zeer populair geworden, door de expertise en kennis van Samantha en Nicole.

Real Techniques kwasten online kopen bij Fifth Glow

Wil je kwasten kopen van Real Techniques aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je kwasten dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Real Techniques vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Bestel vandaag nog je Real Techniques kwasten en geniet van al onze voordelen!