Resultaat 1–52 van de 595 resultaten wordt getoond

Maybelline

Maybelline werd opgericht door Thomas Williams in 1915. Hij zag zijn zus een mix van vaseline en steelkool aanbrengen aan haar wimpers om een donkerdere en vollere look te creëren. Hij heeft het mengsel aangepast met een eenvoudige scheikundedoos. Als eerbetoon aan zijn zus Maybel, heeft hij het product Maybelline genoemd.

in 1917 werd de eerste mascara geproduceerd. De eerste oogcosmetica voor dagelijks gebruik.

De bekendste lijnen zijn de Colossal Mascara, de Lash Sensational Mascara, de Fit Me Foundation en de Superstay Matte Ink Lippenstift.

Maybelline makeup online kopen bij Fifth Glow

Wil je makeup kopen van Maybelline aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Maybelline vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Rimmel.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Op wat wacht je nog? Let's go shopping! Bestel hier en nu je favoriete Maybelline makeup en geniet van al onze voordelen!