Resultaat 1–52 van de 122 resultaten wordt getoond

Door een lipliner te gebruiken kan je lipstick of lipgloss minder gemakkelijk uitlopen en blijft het mooier zitten. Je kan met een lipliner de lippen ook inkleuren. Als je er dan een lipstick of lipgloss overheen aanbrengt blijven die helemaal extra goed zitten.

Het ziet eruit als een oogpotlood, alleen is de substantie van de potloodpunt vaak wat cremiger dan een oogpotlood of wenkbrauwpotlood.

Het is een potlood waarmee je de lippen kan inteken en ze een mooie vorm kan geven. Het zorgt er ook voor dat een lipstick niet zo snel uitloopt.  En met een lippotlood kan je de lip vorm aanpassen als je niet tevreden bent met de vorm.

Hoe lippotlood aan te brengen 

Start met het outlinen van je lippen om zo de vorm naar wens te accentueren. Teken eerst het cupido boogje van je bovenlip. Teken daarna vanaf de buitenkant de lippen met de vorm mee richting de cupido bood. Doe dit aan beide kanten. Je doet dit bij de onderlip eigenlijk hetzelfde. Eerst het binnenste van de onderste liplijn en daarna van buitenaf naar binnen de beide kanten trekken. Vervolgens kun je opvullen met een matching lipstick. Start met het aanbrengen van de lippenstift in het midden van de lippen en vervolgens tot aan de uithoeken. 


Lipliner online kopen bij Fifth Glow


Koop je graag lipliner aan voordelige prijzen? Dan zit je bij Fifth Glow op de juiste plek! Wacht je niet graag te lang op je bestelling? Bij Fifth Glow begrijpen we dat gevoel… Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan heb je de volgende werkdag je bestelling al in huis! Ben je op zoek naar andere producten voor je lippen? Bij Fifth Glow vind je een groot assortiment aan bijvoorbeeld lipgloss, lippenstift en nog veel meer!

Gratis Cadeautje bij elke bestelling


Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Koop nu je lieveling lipliner en geniet van al onze voordelen!


Lipliner

Door een lipliner te gebruiken kan je lipstick of lipgloss minder gemakkelijk uitlopen en blijft het mooier zitten. Je kan met een lipliner de lippen ook inkleuren. Als je er dan een lipstick of lipgloss overheen aanbrengt blijven die helemaal extra goed zitten. Het ziet eruit als een oogpotlood, alleen is de substantie van de potloodpunt vaak wat cremiger dan een oogpotlood of wenkbrauwpotlood. Het is een potlood waarmee je de lippen kan inteken en ze een mooie vorm kan geven. Het zorgt er ook voor dat een lipstick niet zo snel uitloopt.  En met een lippotlood kan je de lip vorm aanpassen als je niet tevreden bent met de vorm.

Hoe lippotlood aan te brengen

>Start met het outlinen van je lippen om zo de vorm naar wens te accentueren. Teken eerst het cupido boogje van je bovenlip. Teken daarna vanaf de buitenkant de lippen met de vorm mee richting de cupido bood. Doe dit aan beide kanten. Je doet dit bij de onderlip eigenlijk hetzelfde. Eerst het binnenste van de onderste liplijn en daarna van buitenaf naar binnen de beide kanten trekken. Vervolgens kun je opvullen met een matching lipstick. Start met het aanbrengen van de lippenstift in het midden van de lippen en vervolgens tot aan de uithoeken.

Lipliner online kopen bij Fifth Glow

Koop je graag lipliner aan voordelige prijzen? Dan zit je bij Fifth Glow op de juiste plek! Wacht je niet graag te lang op je bestelling? Bij Fifth Glow begrijpen we dat gevoel... Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan heb je de volgende werkdag je bestelling al in huis! Ben je op zoek naar andere producten voor je lippen? Bij Fifth Glow vind je een groot assortiment aan bijvoorbeeld lipgloss, lippenstift en nog veel meer!

Gratis Cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken. Koop nu je lieveling lipliner en geniet van al onze voordelen!