Toont alle 6 resultaten


L'oreal Revitalift

Met de uitgebreide lijn van huidverzorging van L’oreal Revitalift vecht je tegen de tekenen van veroudering. Deze producten bevatten krachtige ingrediënten die helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren, fijne lijntjes te verminderen en de algehele textuur te verfijnen. L’oreal Revitalift is gebaseerd op de nieuwste technologieën en bevat een hoog gehalte aan actieve ingrediënten zoals Hylauronzuur, Pro-Retinol en Glycolzuur. Dit zijn enkele producten uit deze uitgebreide lijn:
 • Revitalift Classic – Voor directe resultaten. De Revitalift Classic-lijn is geformuleerd met Pro-Retinol om rimpels te verminderen en de huidtextuur te egaliseren. Dit maakt het ideaal voor degenen die snel resultaten willen zien.
 • Revitalift Filler – Hyaluronzuur als geheim wapen. Hyaluronzuur, het ultieme ingrediënt in anti-age skincare, is het kenmerkende ingrediënt van de Revitalift Filler-producten. Het vult rimpels op en geeft volume aan de huid.
 • Revitalift Laser X3 – Bewezen effectiviteit. Voor degenen die op zoek zijn naar een bewezen effectieve anti-rimpelcrème, is Revitalift Laser X3 van L'Oréal Paris een uitstekende keuze. De SPF 25 biedt extra bescherming tegen schadelijke zonnestralen.
 • Gebruik van Loreal Revitalift

  Het gebruik van L'oreal Revitalift producten is eenvoudig en effectief:
  1. Reinig je gezicht grondig om alle onzuiverheden te verwijderen.
  2. Breng de gekozen Revitalift crème aan op je gezicht en hals met zachte opwaartse bewegingen.
  3. Voor dagcrèmes met SPF, breng ze aan als laatste stap in je ochtendroutine.
  Loreal Revitalift is jouw bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering. Met krachtige ingrediënten en bewezen resultaten biedt deze productlijn alles wat je nodig hebt om te stralen. Aarzel niet langer en geef jouw huid de liefde en verzorging die het verdient. Bekijk ook ons uitgebreid assortiment make-up, zodat je de hele dag zorgeloos kunt genieten van fleeky look.