Resultaat 1–52 van de 78 resultaten wordt getoond

Gezichtspoeder is een poeder dat gebruikt wordt om de huid een egaler en matter aanzicht te geven. Het fijngemalen poeder bestaat o.a. uit talk, minerale pigmenten, kaolin klein, titanium dioxide, Mica en magnesium carbonaat.

Daarnaast zijn er momenteel ook steeds meer licht gekleurde finishing poeders die ervoor moeten zorgen dat de huid een kleine kleurcorrectie krijgt. Zo zorgt een lichtgroen of lichtgeel poeder ervoor dat een rode huid minder rood lijkt, knapt een vale/grijze huid behoorlijk op van een roze poeder en zorgt een heel wit poeder ervoor dat de huid gaat stralen.

Gebruik met mate en dan liefst nog alleen op plaatsen waar je dat nodig vindt. De lichte formule maakt het mogelijk om het luchtig aan te brengen en te blenden met de huid, gebruik bij voorkeur een grote kwast met lange haren voor een niet al te dekkend resultaat. Wil je juist iets meer dekking, gebruik dan een kabuki kwast of gebruik een dons. Poeder geeft een lichte tot medium dekking, wil je een volledige dekking op de huid, kies dan liever een foundation of concealer (of een combinatie).

Hoe poeder aan te brengen 

Gebruik een smal kwastje voor het aanbrengen. Begin in het midden van je gezicht en strijk met de kwast naar buiten. Tik het overtollige poeder altijd uit de kwast voordat je je gezicht met de kwast aanraakt. Gebruik een schone kwast om het overtollige weg te strijken.

Kijk waar je huid gedurende dag gaat glimmen, want dat zijn de plekken die je wil afpoederen. Vaak is dat de T-zone, dus het voorhoofd, de neus en de kin. Vergeet het stukje huid tussen de wenkbrauwen niet! 


Poeder makeup online kopen bij Fifth Glow


Koop je graag poeder makeup aan voordelige prijzen? Dan zit je bij Fifth Glow op de juiste plek! Wacht je niet graag te lang op je bestelling? Bij Fifth Glow begrijpen we dat gevoel… Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan heb je de volgende werkdag je bestelling al in huis! Ben je op zoek naar andere producten voor het gelaat? Bij Fifth Glow vind je een groot assortiment aan bijvoorbeeld primers, foundations en meer.

Gratis Cadeautje bij elke bestelling


Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Bestel vandaag nog je favoriete poeder makeup en geniet van al onze voordelen!

Sale

Poeder

Ontbreekt er nog iets in je make-up routine, maar weet je niet wat? Grote kans dat het poeder is! Dit make-up product wordt namelijk vaak over het hoofd gezien, terwijl voor je gezicht poeder een belangrijk onderdeel is. Bij Fifth Glow weten we het belang van poeder voor je gezicht en hebben daarom een ruim assortiment. We leggen je graag uit waarom je poeder wil kopen voor jouw make-up routine!

Wat is poeder voor gezicht?

Als we het over de inhoud gaan hebben is gezicht poeder een product dat bestaat uit onder andere talk, minerale pigmenten, kaolin klei, titanium dioxide, mica en magnesium carbonaat. In feite is poeder een cosmetisch product dat op het gezicht wordt aangebracht om de huidskleur te egaliseren, overtollige olie te absorberen en de make-up te fixeren. Daarnaast zijn er momenteel steeds meer licht gekleurde finishing poeders die ervoor moeten zorgen dat de huid een kleine kleurcorrectie krijgt. Zo zorgt een lichtgroen of lichtgeel poeder ervoor dat een rode huid minder rood lijkt, knapt een vale/grijze huid behoorlijk op van een roze poeder en zorgt een heel wit poeder ervoor dat de huid gaat stralen.

Soorten poeder 

Er zijn verschillende soorten make-up poeder voor het gezicht. Dit zijn de meest voorkomende soorten:
 • Losse poeder wordt vaak gebruikt om de make-up te 'zetten' en te voorkomen dat het in de loop van de dag uitloopt of vervaagt. Het is meestal transparant of licht getint en wordt aangebracht met een poederkwast of spons.
 • Geperste poeder komt meestal in een compacte vorm, die handig is voor onderweg. Het heeft vaak meer pigment en kan worden gebruikt om een matterend effect te geven, glans te verminderen en als extra dekking bovenop foundation of concealer.
 • Minerale poeder is een natuurlijker alternatief en is vaak vrij van conserveermiddelen, parfum, minerale olie en andere chemische ingrediënten. Het kan een lichtere dekking bieden en wordt vaak gebruikt door mensen met gevoelige huid of acne.
 • Hoe gebruik je gezicht poeder?

  Gebruik poeder voor het gezicht met mate en zelfs het liefst alleen op plaatsen waar je dat echt nodig vindt. De lichte formule maakt het mogelijk om het luchtig aan te brengen en te blenden met de huid. Gebruik bij voorkeur een grote kwast met lange haren voor een niet al te dekkend resultaat. Wil je juist iets meer dekking? Gebruik dan een kabuki kwast of een poederdons. Poeder geeft een lichte tot medium dekking. Wil je een volledige dekking op de huid? Kies dan liever een foundation of concealer (of een combinatie).

  Poeder aanbrengen 

  Begin in het midden van je gezicht en strijk met de kwast naar buiten. Tik het overtollige poeder altijd uit de kwast voordat je je gezicht met de kwast aanraakt. Gebruik een schone kwast om het overtollige poeder weg te strijken. Kijk waar je huid gedurende dag gaat glimmen, want dat zijn de plekken die je wil afpoederen. Vaak is dat de T-zone, dus het voorhoofd, de neus en de kin. Vergeet daarbij het stukje huid tussen de wenkbrauwen niet!

  Online poeder kopen bij Fifth Glow

  Bij Fifth Glow kun je terecht voor allerlei make-up- en verzorgingsproducten voor scherpe prijzen. Van de mooiste blush tot je favoriete mascara en alles ertussenin. Zo hoef je nooit de hoofdprijs te betalen voor je favoriete merken en kun je toch genieten van kwalitatief hoogstaande make-up. Online poeder kopen is bij ons dus zeker een goed plan. En als bonus krijg je bij elke aankoop een klein cadeautje. Dit is meestal een sample, zodat je ook nieuwe producten kunt uitproberen. Daarbij hoef je niet lang op je favoriete make-up producten te wachten. Als je namelijk vóór 16:00 uur bestelt, heb je het de volgende werkdag al in huis. Waar wacht je dus nog op? Ga nu je favoriete online poeder kopen!