Resultaat 1–52 van de 241 resultaten wordt getoond

Mooie en verzorgde nagels zijn onderdeel van een presentabel voorkomen, maar kunnen ook een expressie van mood zijn. Het creëren van perfect gelakte nagels vraagt om het gebruik van de juiste producten, maar het is ook belangrijk dat deze in de correcte volgorde worden gebruikt.

Welke soorten nagellak bieden wij aan?

Base- & topcoat


Nagellak


Gelnagellak


Nagellakremover

Hoe nagellak aan te brengen  

This is a bold title

This is a centered title

Start met je nagels voor te bereiden. Duw hiervoor je nagelriem een beetje terug en veil jouw nagels in de gewenste shape. Vervolgens breng je de nagellak aan. Start net onder de nagelriem en beweeg in één keer tot aan het einde van de nagels. Breng extra lagen aan voor een hogere kleurdekking. Maar wacht tussen alle lagen tot de vorige laag droog is.  

Breng altijd eerst een base coat nagellak aan vooraleer je de kleur aanbrengt. Breng nadien 1 of 2 lagen kleur aan tot de dekking is zoals gewenst. Breng nadien nog een top coat aan voor de houdbaarheid van de nagellak te verlengen.


Makeup voor de nagels online kopen bij Fifth Glow


Koop je graag makeup voor de nagels aan voordelige prijzen? Dan zit je bij Fifth Glow op de juiste plek! Wacht je niet graag te lang op je bestelling? Bij Fifth Glow begrijpen we dat gevoel… Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis! Ben je op zoek naar verschillende artikelen voor de nagels? Bij Fifth Glow vind je een groot assortiment aan nagellak, gelnagellak en nog veel meer!

Gratis Cadeautje bij elke bestelling


Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Bestel vandaag nog je favoriete makeup voor de nagels en geniet van al onze voordelen!

Sale

Nagels

Welke soorten nagellak bieden wij aan?
- Base- & topcoat
- Nagellak
- Gelnagellak
- Nagellakremover

Hoe nagellak aan te brengen

Start met je nagels voor te bereiden. Duw hiervoor je nagelriem een beetje terug en veil jouw nagels in de gewenste shape. Vervolgens breng je de nagellak aan. Start net onder de nagelriem en beweeg in één keer tot aan het einde van de nagels. Breng extra lagen aan voor een hogere kleurdekking. Maar wacht tussen alle lagen tot de vorige laag droog is.   Breng altijd eerst een base coat nagellak aan vooraleer je de kleur aanbrengt. Breng nadien 1 of 2 lagen kleur aan tot de dekking is zoals gewenst. Breng nadien nog een top coat aan voor de houdbaarheid van de nagellak te verlengen.

Makeup voor de nagels online kopen bij Fifth Glow

Koop je graag makeup voor de nagels aan voordelige prijzen? Dan zit je bij Fifth Glow op de juiste plek! Wacht je niet graag te lang op je bestelling? Bij Fifth Glow begrijpen we dat gevoel... Als je bij ons voor 16:00 uur bestelt, dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis! Ben je op zoek naar verschillende artikelen voor de nagels? Bij Fifth Glow vind je een groot assortiment aan nagellak, gelnagellak en nog veel meer!

Gratis Cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken. Bestel vandaag nog je favoriete makeup voor de nagels en geniet van al onze voordelen!