Resultaat 1–52 van de 547 resultaten wordt getoond

L'Oréal

L'Oréal is een cosmeticamerk dat luxe schoonheidsartikelen en make-up voor iedereen toegankelijk maakt door scherpe prijzen te hanteren.
Het bedrijf is opgericht door Eugène Schueller. Het is met zijn aandacht voor wetenschappelijke vooruitgang waardoor Loreal zo toonaangevend is voor de beauty industrie.
Al meer dan 110 jaar aan wetenschappelijk onderzoek zorgt dan ook voor een reeks geavanceerde schoonheidsproducten die effectief zijn.

Het bedrijf zet zich onder meer ook in voor de dieren en het milieu.
Zo zijn ze al gestopt in 1989 met te testen op dieren, 14 jaar voor dit verplicht werd in deze industrie.

L'Oréal biedt een heel groot gamma aan producten aan. Van haarproducten tot lippenstift. Wij focussen voornamelijk op make-up producten, maar we bieden ook allerlei verzorgingsproducten aan. Bijvoorbeeld de immens bekende triple active creme van Loreal.

L'Oréal Paris makeup online kopen bij Fifth Glow

Wil je makeup kopen van L'Oréal Paris aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast L'Oréal Paris vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Rimmel en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.