Resultaat 1–52 van de 292 resultaten wordt getoond

Bourjois Makeup

Bourjois makeup bestaat al sinds 1963. In dat jaar ontwikkelde Bourjois een uniek bakproces: een precieze hoeveelheid poeder en water werd samengevoegd, voorzichtig gemengd, in ronde vormen gegoten en in de oven gezet om te bakken.
Zo werd de eerste pastel gecreëerd die het symbool van Bourjois zou worden, namelijk de Little Round Pot Blush.

Hedendaags is Bourjois een van de meest toonaangeven makeup merken wereldwijd. Mascara,  lippenstift, oogschaduw of meer? Bourjois biedt het allemaal aan, en dat aan een voordelige prijs.
Creëer je eigen speelse beauty look en maak je leven zo een vleugje vrolijker en speelser!

Bourjois makeup online kopen bij Fifth Glow

Wil je makeup kopen van Bourjois aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Bourjois vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Rimmel, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken. Op wat wacht je nog? Tijd om je favoriete Bourjois make-up te kopen!