Toont alle 21 resultaten

Sensationail

Sensationail kennen we allemaal van de gel nagellak. Door het gebruik van de UV lamp blijft de gel nagellak tot wel 2 weken zitten. Ze hebben ook handige tools om de nagellak te kunnen verwijderen, denk hierbij aan de “Nagellak Removal Wraps” bijvoorbeeld.

Ga je liever voor een fel rode kleur? Of misschien munt groen? Bij Sensationail vind je het allemaal.

Hoe werkt een gel nagellak juist?

Stap 1: Bereid je nagels voor door deze in de gewenste vorm the vijlen en polijsten. Verwijder ook al het vuil en breng vervolgens één dun laagje grondgel en basisgel aan. Lak ook het uiteinde van je nagel. Probeer je nagelriem of huid niet te raken. 

Stap 2: Plaats uw nagels gedurende 30 seconden onder de ledlamp. 

TIP Raak uw nagels na het drogen niet meteen aan. De vochtige laag wordt verwijderd met de gelreiniger aan het eind van de manicure.   

Stap 3: Breng de gewenste kleur aan. Schud voor gebruik goed de nagellak en breng een dun gelijkmatig laagje aan. Probeer wederom je nagelriem of huid niet te raken. 

Stap 4: Plaats uw nagels gedurende 60 seconden onder de ledlamp. 

Stap 5: Breng op dezelfde manier als bij het lakken vervolgens een dunne laag basisgel & laatste laklaag aan.  

Stap 6: Plaats uw nagels gedurende 30 seconden onder de ledlamp. Hierna verwijder je nog kort de vochtige laag met de gelreiniger en pluisloze doekjes.   

Sensationail gel nagellak online kopen bij Fifth Glow

Wil je gel nagellak kopen van Sensationail aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je gel nagellak dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast ARTDECO vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Geniet vandaag nog van al onze voordelen en bestel nu je Sensationail gel nagellak!