Toont alle 45 resultaten

Sale
Sale

Sally Hansen

Sally Hansen is vooral bekend om hun nagellak. Ze brengen de salon kwaliteit aan de gewone vrouw. Het merk is opgericht in 1985 in Amerika. Ze begonnen met een immens populaire nagel verharder en hebben zo hun gamma uitgebreid met nagellak in alle kleuren van de regenboog.
Verder hebben ze verscheidene handverzorgingsproducten, denk hierbij aan de “Instant Cuticle Remover” en de “Miracle Cure Nagelverharder“. Dit zijn kwaliteitsproducten die bewezen zijn te werken.

Bij Sally Hansen ben je dus altijd op de juiste plek om hoge kwaliteitsproducten voor je handen te vinden.

Sally Hansen online kopen bij Fifth Glow

Wil je nagellak kopen van Sally Hansen aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je nagellak dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Sally Hansen vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Bestel vandaag nog je Sally Hansen nagellak en geniet van al onze voordelen!