Resultaat 1–52 van de 56 resultaten wordt getoond

Revlon

Revlon is al bijna 100 jaar een marktleider op vlak van make-up. Het merk is opgericht in 1932 door de gebroeders Revson en Charles Lachman. Het is allemaal begonnen met een nagellak die veel langer mooi bleef tegen over de concurrentie.
Daarna breiden ze uit naar een heel breed assortiment. Van make-up tot verzorgingsproducten. Eerst kwamen daar lippenstiften bij en daarna zelfs parfums.

Revlon hoort al jaren bij de grootste van de beautywereld. Maar het is vooral dankzij trends die zij zetten dat ze zo beroemd zijn geworden. Zo gebruikten zij als eerste wereldsterren in hun reclame.

Een aanrader in het grote assortiment is zeker de Revlon Colorstay Longwear Foundation. Deze foundation is bestendig tegen de warmte, zweet en vochtigheid. En blijft tot wel 24 uur zitten!

Revlon makeup online kopen bij Fifth Glow

Wil je makeup kopen van Revlon aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Revlon vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Bestel voor 16:00 en ontvang je favoriete Revlon makeup producten morgen al in huis!