Toont alle 49 resultaten

Nyx

Nyx Professional Makeup is opgericht door Toni Ko in 1999 te Los Angeles.
De naam verwijst naar de Griekse godin van de nacht. Het merk is gecertificeerd als “cruelty-free” merk door PETA.

Het merk staat voor zelfexpressie door middel van de beste makeup. Felle kleuren, goede formules en betaalbaar voor iedereen.
Bij NYX is diversiteit de norm. Voor groot en klein, dik en dun, bruin of wit, voor ieders wat wil. Na het gebruik van van deze fantastische producten heb je geen filter meer nodig.

NYX makeup online kopen bij Fifth Glow

Wil je makeup kopen van NYX aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast NYX vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Bestel vandaag nog je lievelingsmake-up van NYX en geniet van al onze voordelen!