Toont alle 5 resultaten

Nuxe

Nuxe is een Frans bedrijf opgericht door Aliza Jabès. Ze focussen zich vooral op verzorgingsproducten.
Ze zijn vooral geïnspireerd door de natuur, zo zoeken ze steeds de meest waardevolle plant die nog niet veel gebruikt is in de cosmeticawereld. Zo hebben ze altijd nieuwe ingrediënten.

Nuxe zet zich ook in op een groenere en eerlijkere wereld. Zo werken ze samen met partners om de bijen te beschermen, drinkwater voor iedereen en zo verder.

Nuxe verzorgingsproducten online kopen bij Fifth Glow

Wil je verzorgingsproducten kopen van Nuxe aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je verzorgingsproducten dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Nuxe vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.

Bestel voor 16:00 uur je favoriete verzorgingsproducten van Nuxe en ontvang deze morgen!