Resultaat 1–52 van de 252 resultaten wordt getoond

Max Factor

De oprichter van Max Factor was de pools-amerikaans ondernemer Maksymilian Faktorowicz. Hij opende zijn cosmeticawinkel in LA, dichtbij de buurt van Hollywood Boulevard. Zijn winkel werd al snel dé plek voor actrices.
Toen Hollywood groot werd, profiteerde hij hier mee van.
Hij begon met het ontwikkelen van formules en kleuren die er glamoureus uitzagen, maar ook realistisch.
De gewone huisvrouwen wilden er net zo glamoureus uitzien als hun favoriete actrices en hij had dit meteen door. Zo lanceerde hij in 1916 zijn cosmetica merk. Hij begon met oogschaduw en wenkbrauwpotloden, wat voordien niet verkrijgbaar was buiten de filmindustrie. Daarna volgde een volledige cosmeticalijn , wat hij make-up noemde. Een woord dat hij zelf bedacht heeft.

Een bekende quote van Max Factor luidt: “Je wordt niet glamoureus geboren. Glamour creëer je.”

Max Factor makeup online kopen bij Fifth Glow

Wil je makeup kopen van Maxfactor aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Maxfactor vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Op wat wacht je nog? Bestel hier en nu je favoriete Max Factor makeup en geniet van al onze voordelen!