Toont alle 11 resultaten

Mavala

Mavala verscheen 60 jaar geleden voor het eerste op de markt met de nagelverharder genaamd scientifique. Vanaf dan is het Zwitsers merk een marktleider geworden van hand- en nagelverzorging.

De nagellak heeft een hoge vocht- en zuurstofdoorlatendheid, waardoor deze zeer populair is geworden.
Mavala staat dan ook voor Zwitserse kwaliteit. Maar dat laat zich niet merken in de prijzen, want voor de kwaliteit dat de nagellak heeft is de prijs zeer voordelig.

Mavala nagellak online kopen bij Fifth Glow

Wil je nagellak kopen van Mavala aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Mavala vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken.
Op wat wacht je nog? Bestel vandaag nog je favoriete Mavala nagellak aan al onze voordelen!