Toont alle 4 resultaten

Clarins

Clarins is dé expert in schoonheid op basis van planten. Zo gelooft het bedrijf dat in iedere plant schoonheidsgeheimen te vinden zijn.
De laboratoria werken samen met artsen, biologen en andere deskundigen om analyses uit te voeren van elk product voor optimale resultaten.

Het bedrijf zorgt voor de mensen én de planeet.
Ze doen er alles aan om duurzaam te werk te gaan. Sinds 2020 is Clarins Paris zelfs koolstof neutraal en in 2021 gebruiken ze enkel nog groene energie.
Als je Clarins producten koopt verzorg je dus niet enkel je huid, maar ook een stukje van de planeet.

Het merk wordt vertegenwoordigd in 150 landen over de hele wereld en heeft miljoenen klanten, waaronder heel wat sterren. Zo zijn Madonna, Reese Witherspoon en Eva Longoria trouwe klant.

Een echt luxemerk. Maar door de goede kwaliteit is dit zeker de meerprijs waard. Vooral de crèmes zijn van topkwaliteit. Een must in ieders schoonheidsritueel!

Clarins makeup online kopen bij Fifth Glow

Wil je makeup kopen van Clarins aan voordelige prijzen? Dan ben je bij Fifth Glow op de juiste plek! Indien je niet graag teveel betaalt voor je makeup dan bestel je best vandaag nog bij Fifth Glow. Ben jij ook iemand die niet graag wacht op haar bestelling? Dan is Fifth Glow de oplossing! Want als je bij ons bestelt voor 16:00 uur, dan ontvang je de volgende dag reeds je bestelling! In Nederland zelfs op zaterdag. Ben je op zoek naar andere merken? Naast Clarins vind je bij Fifth Glow een groot assortiment van Bourjois, Loreal Paris en Maybelline.

Gratis cadeautje bij elke bestelling

Bij Fifth Glow willen we graag iets meer doen. Daarom geven we bij elke bestelling een klein cadeautje mee. Wie vindt het nu niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Dit zijn meestal testers om nieuwe producten te leren kennen, zo kan je op een leuke en gratis manier nieuwe producten ontdekken. Bestel vandaag nog jouw favoriete Clarins producten.