De beste mascara’s van Maybelline: onze top 5

De beste Maybelline mascara's vind je bij Fifth Glow.

Wie houdt er niet van lange, volle en aantrekkelijke wimpers? Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke look of naar iets meer dramatisch, er is altijd een Maybelline mascara die aan je verwachtingen voldoet. In dit artikel bespreken we de vijf beste mascara’s van Maybelline, zodat je altijd de perfecte look kunt creëren.

Maybelline Lash Sensational Mascara:

Deze mascara heeft een unieke borstel die je wimpers van wortel tot punt volumineus maakt. Het resultaat is een vollere en aantrekkelijkere uitstraling. De Maybelline Lash Sensational Mascara vind je ook in de waterproof versie, welke ook zeer populair is. Bij Fifth Glow vind je deze mascara voor maar €13,95!

Maybelline Great Lash Mascara:

Dit is de klassieker onder de Maybelline-mascara’s. Het beproefde formule zorgt voor volume en lengte en de fijne borstel zorgt voor een soepele en eenvoudige toepassing.

Maybelline Great Lash Mascara - Zwart snel en voordelig kopen

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara:

Deze mascara is ontworpen om je wimpers een lift te geven en op te vullen, waardoor ze er dikker uitzien. Door het unieke borsteltje worden de wimpers gelift en dankzij de formule blijven de wimpers de hele dag mooi gekruld. Het wimper krullend borsteltje van de Maybelline mascara zorgt ervoor dat je de wimpers gemakkelijker bereikt vanaf de aanzet en moeiteloos voorziet van een laagje mascara. Ook deze vind je in een goede waterproof versie. Bekijk ook eens de Maybelline Falsies Push Up Angel mascara.

Maybelline Falsies Lash Mascara

Maybelline Colossal Big Shot Mascara:

Het Big Shot borsteltje heeft unieke golvende borstelharen die de wimpers ondersteunen terwijl de formule met collageen indrukwekkend volume opbouwt.

Maybelline Total Temptation Mascara:

Deze mascara zorgt voor mooie lange wimpers zonder klonters en een intens volume. De zachte formule met een hoog waxgehalte zorgt ervoor dat je zelf de hoeveelheid volume kan bepalen. De mascara heeft een fijn borsteltje met extracten van kokos, hierdoor laat de mascara een heerlijke geur achter én worden je wimpers verzorgd. In het Total Temptation gamma vind je verder nog de Maybelline Total Temptation Mascara Waterpoof, de Deep Cocoa en de Extra Black versie.

Conclusie:

Maybelline biedt een breed gamma aan mascara’s, waardoor er voor iedereen een perfecte mascara is. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke look of naar iets meer dramatisch, met deze vijf beste mascara’s van Maybelline creëer je altijd de perfecte look.