De beste eyeliners en oogpotloden van Bourjois: onze top 5.

De beste eyeliners en oogpotloden van Bourjois: onze top 5.

Als je op zoek bent naar een goede eyeliner of oogpotlood, dan is het merk Bourjois zeker de moeite waard om te overwegen. Dit Franse cosmeticamerk staat bekend om zijn kwalitatieve make-upproducten die betaalbaar zijn. In dit artikel bespreken we de beste eyeliners en oogpotloden van Bourjois en stellen we onze top 5 samen.

Bourjois Liner Pinceau:

Deze eyeliner is een favoriet onder veel make-up liefhebbers. Deze eyeliner heeft een dunne kwast waarmee je gemakkelijk een strakke lijn kunt trekken. De formule is intens zwart en blijft de hele dag zitten.

Bourjois Liner Pinceau Eyeliner - 01 Noir snel en voordelig kopen

Bourjois Liner Feutre:

De Bourjois Liner Feutre heeft een vilten tip waarmee je zowel dunne als dikke lijnen kunt trekken. De formule droogt snel en is waterproof. Hierdoor blijft de eyeliner de hele dag mooi op zijn plek zitten.

Bourjois Slim Liner Feutre Eyeliner - 16 Noir snel en voordelig kopen

Bourjois Contour Clubbing Waterproof:

Dit oogpotlood heeft een ultra zachte textuur die langs je wimperlijn glijdt. Dit oogpotlood zorgt voor een intens en levendig effect. Het potlood heeft een waterproof formule tegen vlekken en vegen. Wij hebben dit potlood in verschillende kleuren, zo vind je zeker de kleur die bij je past!

Bourjois Contour Clubbing Waterproof Oogpotlood - 41 Black Party snel en voordelig kopen

Bourjois Khol & Contour Oogpotlood:

Dit oogpotlood is verrijkt met zachte pigmenten voor een intens resultaat. Het potlood heeft een zachte textuur die makkelijk te blenden is.

Bourjois Khol & Contour Oogpotlood - 001 Black snel en voordelig kopen

Bourjois Liner Stylo:

De Bourjois Liner Stylo is een eyeliner met een stiftapplicator. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel een strakke lijn trekken. De formule is intens zwart en blijft de hele dag zitten. Bovendien is deze eyeliner geschikt voor gevoelige ogen.
De eyeliner komt ook in een ultra black versie voor diegene die een nog intensere look willen!

Bourjois Liner Stylo Eyeliner - 41 Noir snel en voordelig kopen

Conclusie:

Als je op zoek bent naar een goede eyeliner, dan is Bourjois zeker een merk om in de gaten te houden. De eyeliners van dit merk zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. Onze top 5 bestaat uit de Liner Pinceau, Liner Feutre, Contour Clubbing Waterproof, Khol & Contour en Liner Stylo. Kies degene die het beste bij jouw wensen past en creëer de perfecte look voor elke gelegenheid.